fbpx
Zwangerschapsyoyga Helmond

Zwangerschapsyoga Helmond

Ben jij zwanger en op zoek naar een manier om je optimaal voor te bereiden op de bevalling? Zwangerschapsyoga kan de perfecte oplossing zijn. Het biedt een rustige omgeving waarin je je fysiek én mentaal voorbereidt op de geboorte van je baby. Bij Rondom Mama in Helmond kun je verschillende cursussen zwangerschapsyoga volgen, waarbij loslaten van prestatie, vertrouwen in jezelf en vertrouwen in de bevalling centraal staan.

Waar vind je ons in Helmond? 

Waar zijn we in Helmond te vinden? Rondom Mama is aangesloten bij de Verloskundige Groepspraktijk Helmond. Hier ondersteunen we je tijdens deze bijzondere periode. Met jarenlange ervaring begeleiden we je vol enthousiasme door je zwangerschap en bereiden we je voor op de eerste maanden van het moederschap.

Aanbod Rondom Mama zwangerschapsyoga Helmond

Bij Rondom Mama in Helmond bieden we verschillende cursussen aan om je te ondersteunen tijdens je zwangerschap en in de eerste periode met je baby. Op onze locatie kun je terecht voor:

  • Complete Cursus Zwangerschapsyoga: Een uitgebreide cursus die je helpt om je fysiek en mentaal voor te bereiden op de bevalling. We besteden aandacht aan theoretische voorbereiding, ademhaling, ontspanning en het versterken van je lichaam.
  • Opfriscursus Zwangerschapsyoga: Ideaal voor wie al eerder een zwangerschapscursus heeft gevolgd en op zoek is naar een korte, maar effectieve herhaling van de belangrijkste theorie, ontspannings- en ademhalingstechnieken.
  • Cursus Babymassage: Leer in een liefdevolle en ontspannen omgeving hoe je je baby kunt masseren en ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling.

Waarom kiezen voor Rondom Mama? 

Waarom kiezen voor de zwangerschapsyoga en babymassage cursussen bij Rondom Mama in Helmond? Bij Rondom Mama staat persoonlijke aandacht voorop. We zorgen ervoor dat de groepsgrootte klein en overzichtelijk blijft, zodat er altijd ruimte is voor jouw specifieke vragen en behoeften. Zo krijg je de zorg en begeleiding die je als (aanstaande) moeder verdient. Veel moeders hebben al ontdekt hoe waardevol deze programma’s zijn voor zowel hun eigen welzijn als voor hun baby en lieten hun ervaringen achter.  Ben je enthousiast en wil je meer weten? Meld je dan aan voor een van onze cursussen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om je te begeleiden!